Besgrow
Taal:

Spagmoss

Besgrow produceert onder de naam Spagmoss een reeks premium kwaliteit producten uit Nieuw-Zeelandse Sphagnum mos, dat bekend staat om zijn lange, stevige structuur. Spagmoss geeft een uitstekende hydratatie bij de vermeerdering van bijv. orchideeën, maar kan ook worden gebruikt in de landschapsarchitectuur of bij toepassingen van decoratieve aard.

Besgrow Spagmoss is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Daarnaast zijn er ook nog enkele speciale producten voor specifieke wensen.

Spagmoss wordt gebruikt ;

- bij de vermeerdering van jongplanten, met name in de teelt van verschillende soorten orchideeën.
- om het waterhoudend vermogen van een substraat te vergroten
- als decoratief materiaal
- in de bloemisterij
- door kwekers van vleesetende planten
- als bodembedekker voor reptielen

De zorgvuldige behandeling, het testen en de strenge kwaliteitscontrole in elke fase van het productieproces, zorgen voor de beste Spagmoss producten. 

Het uitstekende watervasthoudend vermogen, in combinatie met een sterke structuur en een lange levensduur, resulteren in constante en uitstekende teeltresultaten.

De beste kwaliteit mos voor Spagmoss, wordt geoogst in de moerassen langs de westkust van het Zuidereiland (Nieuw-Zeeland). Deze natuurlijke en duurzame bronnen worden zorgvuldig beheerd, waardoor de levering van Spagmoss producten voor lange tijd is gegarandeerd.


Klik HIER voor aanvullende informatie m.b.t. Hydroplanters.

Klik HIER voor aanvullende informatie m.b.t. de verschillende kwaliteiten Spagmoss.