Besgrow
Taal:

Over ons

Besgrow is wereldwijd een toonaangevende speler, met name op het gebied van substraten ten behoeve van de teelt van orchideeën. Zowel voor de hobbymarkt, als voor de proffesionele tuinbouw. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen, investeren we continu in innovatie.

Ook zijn we nauw betrokken bij onderzoeken naar onder meer de invloeden van micro-organismen en biostimulanten in de teelt én spelen we voortdurend in op marktontwikkelingen en de wensen van onze klanten. Dit leidt tot innovatieve producten die de bedrijfsvoering van de eindgebruikers daadwerkelijk verbeteren.

Binnenkort op deze website dan ook meer informatie met betrekking tot het product Kelpak. In de afgelopen veertig jaar heeft namelijk het onderzoeksteam van Kelpak met succes de diep verborgen geheimen van de gigantische Ecklonia maxima weten te onthullen.
Bij de verwerking met behulp van een gepatenteerde extractiemethode, geeft deze kelp-soort een delicate samenstellingen vrij, die een aantal reacties opwekken in gewassen die zeer gunstig zijn voor de kweker. Het resultaat is een krachtige bioregulator die de cel- en weefselontwikkeling positief beïnvloedt, evenals de hormonale werking van de plant zelf.

Nu al meer weten, neem gerust contact met ons op !