Besgrow
Taal:

Decor-Bark

Decor-Bark is een decoratief substraat van hoogwaardige kwaliteit.

Het wordt geproduceerd van Pinus Pinaster boomschors en kan worden gebruikt bij de aankleding van tuin/landschap en bij kamerplanten. Zowel de kleur, als de duurzame eigenschappen van Decor-Bark, maken het een aantrekkelijke, veelzijdige en economische bodembedekker.

Flexibel
Besgrow Decor-Bark is een uitstekend decoratief materiaal voor het afstrooien van potplanten, tuinen en borders. Omdat Decor-Bark een kussen-achtige laag vormt, is het ook een ideale natuurlijke bodembedekker rond schommels en speeltoestellen voor kinderen.

Door het productieproces voelt de buitenkant zacht aan, De kern is hard van structuur en zal niet snel composteren. De stukjes boomschors zijn licht en maken Decor-Bark gemakkelijk te hanteren. De natuurlijke roodbruine kleur van Decor-Bark verhoogd de aantrekkelijkheid van elk aangelegd gebied en van elke afgestrooide pot.

Doordat Decor-Bark zeer langszaam afbreekt zal het weinig tot geen stikstof aan zich binden, waardoor het effect van deze bodembedekker op de planten dan ook zeer gering is.

Natuurlijk voordeel
De unieke kwaliteit van Decor-Bark biedt tal van voordelen:

- Helpt om vocht vast te houden in de bodem
- Drukt de groei van onkruid
- Zal nauwelijks composteren
- De stukjes boomschors zijn licht en gemakkelijk te hanteren
- Verfraait elk aangelegd gebied en elke potplant met z'n natuurlijke warm-bruine tinten

Duurzame prestaties
Decor-Bark is 100% gemaakt van Pinus Pinaster boomschors en is van een hoge kwaliteit. De schors komt uit hernieuwbare en duurzame aangeplante bossen in Portugal en Spanje. Deze schors staat bekend als een harde en stabiele boomschors.