Besgrow
Taal:

Orchid Pillow Plug ®


Veranderen door anders te denken, hierin ligt de basis voor de ontwikkeling van de "Pillow Plug".

Onderstaand de belangrijkste uitgangspunten :

  • Vrij van een verlijming op basis van polyurethanen.
 
  • Flexibel ten aanzien van het substraat waarmee de Pillow Plug gevuld kan worden. Hierdoor is men in staat een goede aansluiting op het vervolg-substraat te realiseren.
 
  • Flexibel ten aanzien van afmetingen en volume. 
 
  • Geheel afbreekbaar, na het ompotten vindt men de Pillow Plug na verloop van tijd niet meer terug. 

De markt vraagt om producten die volledig en biologisch afbreekbaar zijn in het milieu. Gebruik makend van de internationaal erkende normen ten aanzien van biologisch afbreken, controleren wij samen met onze leveranciers onze producten op veilig en efficiënt afbreken in een aërobe omgeving. We kunnen bevestigen dat de gebruikte materialen zich niet ophopen in het milieu tot schadelijke concentraties tot en met het moment dat de volledige compostering plaats heeft gevonden. Om dit mogelijk te maken wordt het gebruikte tissue geproduceerd uit 100% biologisch afbreekbare materialen en hebben deze grondstoffen hun herkomst uit volledig natuurlijke en hernieuwbare bronnen.


De gebruikte grondstoffen zijn All Natural, Environmental Friendly en afbreekbaar. De fijne houtvezels die worden gebruikt in het tissue van de "Pillow Plug", zijn afkomstig van verantwoord geoogste FSC ™ -gecertificeerde bossen en is het gecertificeerd volgens een reeks bekende industriële certificeringen en normen. De grondstoffen hiervoor worden ingekocht bij geselecteerde partners en leveranciers op basis van langlopende en exclusieve contracten.

Na enige tijd gaan de wortels door het tissue van de "Pillow Plug" (zie onderstaande foto), om vervolgens na het ompotten na verloop in z'n geheel af te breken.

 


Wilt u graag nader kennismaken met de "Pillow Plug", neemt u dan gerust contact met ons op.